Afhaalmenu's op de Hej

Minimaal 24u vooraf reserveren, dieetwensen en/of allergien

Afhalen bij restaurant tussen 18h00-19h00

Telefoon 043-4098474 mobiel 06-11 64 98 18 of mail opdehej@planet.nl

Lokale kwaliteit, smaakvol bereid, gepresenteerd in een stijlvol jasje.

Geniet van de culinaire kookkunsten van onze chefkok Frank

Afhaalmenu Restaurant op de Hej

Culinair Afhaalmenu € 37,00

  • Overheerlijke maaltijdsalade val dieu kaasje ` €14,50

  • Krokant gebakken bloedworst met appel, calvados stroopsaus €14,50

  • Carpaccio van rund truffelcrême topping, parmezaan €14,50

  • Huisgemaakte witlofsoep €5,50

  • Huisgemaakte bospaddenstoelensoep €5,50

  • Schnitzel met champignonroomsaus, gratin, seizoensgroenten €17,50

  • Zalmfilet met witte wijn saus, gratin, seizoensgroenten €17,50

  • Wildstoofpotje, gratin, seizoensgroenten €17,50

  • Hazelnootparfait €7,50

  • Chocolademousse met huisgemaakte brownie en rood fruit €7,50

Voorgerecht

  • Kalfscarpaccio met truffelcrême en parmezaan
    of
    Terrine van gerookte forel en zuurkool
    of
    Salade met gebakken val dieu kaasje

Hoofdgerecht

  • Parelhoenfilet met dragon jus
    of
    Skreifilet met beurre blanc saus
    of
    Bladerdeegtaartje gevuld met cantarellen, spitskool en parmezaan
    Hoofdgerechten worden begeleid met aardappel au gratin en seizoensgroenten

Dessert

  • Hazelnoot parfait
    of
    Chocolademousse met huisgemaakte brownie en rood fruit
    of
    Assortiment kaas