Afhaalmenu's op de Hej

Minimaal 24u vooraf reserveren, dieetwensen en/of allergien

Afhalen bij restaurant tussen 18h00-19h00

Telefoon 043-4098474 mobiel 06-11 64 98 18 of mail opdehej@planet.nl

Lokale kwaliteit, smaakvol bereid, gepresenteerd in een stijlvol jasje.

Geniet van de culinaire kookkunsten van onze chefkok Frank

Afhaalmenu Restaurant op de Hej

Culinair Afhaalmenu € 37,00

  • Overheerlijke maaltijdsalade val dieu kaasje  €14,50
  • Krokant gebakken bloedworst met appel, calvados stroopsaus  €14,50
  • Carpaccio van rund truffelcrême topping, parmezaan  €14,50
  • Salade met geitenkaas omwikkelt met spek, stroopdressing €14,50
  • Huisgemaakte pompoensoep €5,50
  • Huisgemaakte bospaddenstoelensoep €5,50
  • Schnitzel met champignonroomsaus, frites, seizoensgroente €17,50
  • Zalmfilet met kruiden witte wijn saus, frites, seizoensgroente €17,50
  • Wildstoofpotje, frites, seizoensgroente €7,50
  • Bosbessen cheese cake crumble  € 7,50
  • Chocolade moelleux €7,50

Voorgerecht

  • Salade met kwartelfilet, krokant gebakken bloedworst, compôte van vijgen

    Zalmtartaar met gamba’s, antiboise, limoencrême
    Salade met gebakken val dieu kaasje

Hoofdgerecht

  • Filet mignon(zijlende biefstuk) met rode port jus

    Zeebaarsfilet met kreeftenjus
    Bladerdeegtaartjegevuld met cantarellen, spitskool en parmezaan

    Alle hoofdgerechten worden begeleid met aardappel au gratin en seizoensgroenten

Dessert

  • Bosbessen cheese cake crumble

    Chocolade moelleux
    Assortiment kaas